torsdag 15 december 2011

Aktivitet innan julbordet

 Kul att killarna pysslar!
 Mycket koncentrerade tjejer!
Mmmm, vattnas i munnen!

3 kommentarer:

  1. Nu vattnas det i munnen på mig!! Och så roligt med bomull på chefernas näsor...haha, den ska jag lägga på minnet!
    Kul med bilder Ann-Britt!! Du får fråga om du kör fast, det är ju som med allting, så enkelt när man kan det.
    Snart lyfter du mot Sverige, och jag har signeringen i minnet men får se vad tiden räcker till... hoppas ju snart att få krama om dig på riktigt!!!! Hur länge stannar du?
    STOR KRAM

    SvaraRadera
  2. Hej :-) vad underbart det ser ut med julbord!!! Ibland önskar jag att jag inte var vegetarian, inte så mycket för mig att äta på julbord.. :( vill passa på att önska dig en god jul... Kram

    SvaraRadera
  3. Camilla, hoppas vi hinner ses, du har ju " mina" tavlor! Jag är kvar till nyår, det vill jag verkligen vara då jag saknar så många, måste få tid att träffa "alla". Jag tränar på med bilder, tur jag har kollegor som hjälper mig, jag säger till dig om jag fastnar.

    Pixxxie, tänk att du är vegetarian, måste vara ärlig mot dig och säga att det kan jag nog aldrig bli! Om jag måste på grund av omständigheter så,,, men inte frivilligt. Men jag beundrar de som är det, tror verkligen det är bra för hälsan. Jag har gått kurser i Medial utveckling och där pratades det mycket om kosten. Bra att tänka på vad man stoppar i sig om man vill nå "högre medvetande"

    Kramar till er!

    SvaraRadera