torsdag 12 januari 2012

Låt mig få tända ett ljus,,,,

tända det bara för Dig!! Hjärtat mitt, Johanna, i dag skulle du fyllt 30 år! Så overkligt det känns. I mitt hjärta är du fortfarande den unga tjej på snart 17 år, full av liv, full av önskningar och planer på framtiden men med ett stråk av livsfunderingar, undran över livets mening.  Du blev inte  äldre, discoteksbranden satte stopp för det.

I min vardag har jag bearbetat sorgen, jag har ett gott liv här i Fuengirola men naturligtvis finns det dagar, dagar som denna, då känns det, som ett vemod, en tagg , en stor saknad.

Jag tänder mitt ljus och fantiserar lite om dig, jag vet att du skulle vara dig lik, det ser jag ju på dina kompisar, dom har bara fått en mer mognad men dom är sig lika!

R.I.P som vännerna skriver, det har blivit ett ord man ser ofta.

7 kommentarer:

 1. Ja, oj vilken härlig tjej Johanna skulle ha varit - med all säkerhet. Tänker på dig! Kram!

  SvaraRadera
 2. tack Anna Britta för att jag har fått lära känna dig genom Evas bok.
  Du känns som någon nära.....
  Ja det barn man förlorari den ålder det var när det lämnade oss.

  Allt gott till dig! förblir för alltid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Där jag sätter mina spår15 januari 2012 18:11

   Tack för dom fina orden! tack Kaela för de fina kommentarer du själv skrivit i din blogg om boken, jag blir alldeles varm i hjärtat när jag läser det.
   Jag önskar även dig allt gott och frid i ditt liv! Kram, Anne-Britt

   Radera
 3. Hej Anne-Britt! Jag har en fråga till dig...

  Minnesplatsen från branden, är den öppen för allmänheten? Jag skulle gärna vilja besöka den. Jag är så rörd av den händelsen och känner att jag skulle vilja besöka den. kram
  PS beklagar det du har gått/går igenom ds

  SvaraRadera
  Svar
  1. där jag sätter mina spår18 januari 2012 12:12

   Hej, jag blir så rörd över era tankar på mig dessa dagar, jag tackar er så mycket!
   Angående minneslokalen vet jag inte om dom har börjat ha öppet än, det var på gång att det skulle bli två ggr i månaden. Det jag vet med säkerhet är att den är öppen vid årsdagarna 29/30 oktober, då får alla som vill besöka lokalen. Den brukar även ha öppet då större katastrofer händer, t.ex då katastofen på Utöja i Norge hände. Stora katastrofer med ungdomar inblandade väcker så mycket ångest och kännslor, då får vi ett behov av att vara tillsammans.Lokalen tar även emot grupper på studiebesök, titta gärna in på BOA,s hemsida http://www.boaforening.se så får du mer information. Kramar till er alla!

   Radera
 4. Helena Ahlstrand17 januari 2012 23:20

  Det ser fint ut. Tänker på er!

  SvaraRadera
 5. Åh... skulle hon ha fyllt 30... tårarna rinner samtidigt som jag har en så stark känsla av att hon har det bra där hon är... Den lilla skruttan som jag minns henne... och visst är det så att hon skulle ha varit sig lik, lika otroligt söt!

  STOR VARM KRAM

  SvaraRadera